Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
tracker
eXTReMe Tracker
УСЛУГИ
For As
Services
  • Уеб решения

В АЛАНМЕГ студио работим с нашите клиенти върху развитието и реализацията на цялостната концепция за тяхното успешно Интернет представяне:  Уеб дизайн, Съдържание, Регистрация на домейн и хостинг. Предлагаме също и Редизайн. Вижте нашите Специални оферти.

  • Уеб маркетинг и реклама

Рекламата в Интернет съпътства целият живот на един сайт в мрежата. Тя включва Оптимизация на сайта за търсещите машини (SEO) и  Позициониране в Уеб пространството. Ако имате вече изграден сайт ние предлагаме и Одит на сайт и оптимизиране за търсещи машини.

  • Поддръжка на Уеб сайт

Често срещана грешка е да се гледа на Уеб сайта като на един билборд – слагате го някъде и той си работи за Вас. Истината е друга: Това, че имате Уеб сайт още нищо не значи. Поддържането му в актуално състояние, като съдържание и позиции в търсачките и Интернет пространството е също много важно.

  • Графичен дизайн

Добрият дизайн може да бъде ефективна реклама, само ако е оформен така, че клиентът да види това, което искаме да му покажем. Графичният дизайн  е част от процеса и на създаването на Уеб сайта и на печатната реклама. А фирменият стил е нещо без което нито една уважаваща себе си компания не отминава с пренебрежение.

  • Мултимедия

Мултимедията се превърна в стандартно средство използвано от много компании за он-лайн реклами, демонстрация на продукти, маркетинг комуникации, компютърно обучение и представяне. Посредством ефективно използване на видео, анимация и звук ние осигуряваме нашите клиенти с динамични и ефектни представяния за Интернет и компакт дискове.
    Използвайки различни средства ние създаваме мултимедийни приложения за бизнес и корпоративни клиенти. Докато он-лайн мултимедията и Флаш-базираните WEB сайтове позволяват нискостойностна и високо ефективна дистрибуция достигаща до широк брой клиенти, компакт дисковете продължават да играят съществена роля в много маркетингови кампании благодарение на възможността да съхраняват и предоставят много по-богато съдържание от възможностите на Интернет.

Portfolio
Contacts